Kayrak Şehit Uğur Katran Ortaokulu

Vizyon: Kayrak Ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak, aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü orta öğretim kurumları sınavı ve sosyal kültürel alanda alınan başarılardır. Ülkemize en kaliteli öğrencileri Kayrak Ortaokulu kazandıracak ve en kaliteli ortaokullar arasında yerini alacaktır.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmek için Kayrak ortaokulu bugün ulaştığı düzeyini eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır

Başarılar:

Saatler: 08:30---15:20
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kayrakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAYRAK MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ KAYRAK ORTAOKULU BLOK NO: 104 GÜLNAR / MERSİN

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Gülnar koop,Gülnar turizm araçları günde sekiz araç köyden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe:15 km il :140 km